Voordeel en besparing

Grafiek besparing

*) indicatieve illustratie, de precieze getallen vindt u in uw persoonlijk aanbod

Woonopmaat biedt u de mogelijkheid zonnepanelen te huren. Wij gaan in principe uit van 8 zonnepanelen per woning. Als het in uw situatie beter is om voor een ander aantal te kiezen dan geeft Energie in Huis dat aan.

Met zonnepanelen bespaart u tot circa €45,- per maand op uw energierekening. Voor het gebruik van de zonnepanelen betaalt u maandelijks een vast bedrag. Zo houdt u dus iedere maand geld over voor andere leuke dingen. Per jaar houdt u netto tot wel €300,- over!

De vergoeding voor de zonnepanelen wordt doorberekend in de servicekosten en bij de jaarlijkse huurverhoging (1 juli) geïndexeerd met 2%. Voor de exacte prijzen kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen.

Aanvraag

U wordt gebeld door een van onze medewerkers.

U meldt zich aan via het aanmeldformulier en wordt gebeld door een medewerker van Energie in Huis om alle gegevens over uw woning zo compleet mogelijk te krijgen. Dit is nodig om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. U kunt Energie in Huis ook zelf direct bellen voor een persoonlijke intake op telefoonnummer 0251 727 023

Persoonlijk aanbod

Met behulp van professionele software kijken we naar de mogelijkheden en besparing voor uw woning.

Met behulp van professionele software kijken we naar de mogelijkheden en besparing voor uw woning. Wij gaan uit van 8 zonnepanelen. Dit gebeurt op afstand, hier hoeft u dus niet voor thuis te blijven. Zodra we de mogelijkheden voor uw woning in kaart hebben gebracht, ontvangt u een vrijblijvend en persoonlijk aanbod.

Installatie

Installeur tijdens het isntalleren van zonnepanelen.

Nadat we uw akkoord op het aanbod hebben ontvangen, belt onze installateur voor een afspraak. De installatie kan beginnen!

De installatie van zonnepanelen gebeurt binnen een dag. We werken met erkende installateurs die je huis weer netjes achterlaten. Je hebt hier dus verder geen omkijken naar. Het is wel belangrijk dat u thuis bent om de installateurs wegwijs te maken in uw woning.

Genieten maar!

Genieten van de panelen op uw dak.

U kunt nu genieten van uw eigen zonnestroom!

Binnen een week na de installatie kunt u direct via de app op uw telefoon, computer of tablet zien hoeveel stroom uw zonnepanelen opwekken