Grafiek besparing

*) indicatieve illustratie, de precieze getallen vindt u in uw persoonlijk aanbod

Voordeel en besparing

Woonopmaat geeft je de mogelijkheid zonnepanelen te huren. Wij gaan in principe uit van 8 zonnepanelen per woning. Als het in jouw situatie beter is om voor een ander aantal te kiezen dan geeft Energie in Huis dat aan.

Met zonnepanelen bespaar je tot circa €45,- per maand op je energierekening. Voor het gebruik van de zonnepanelen betaal je maandelijks een vast bedrag. Zo houd je dus iedere maand geld over voor andere leuke dingen. Per jaar bespaar je netto tot wel € 320,-!

De vergoeding voor de zonnepanelen wordt doorberekend in de servicekosten en bij de jaarlijkse huurverhoging (1 juli) geïndexeerd met 2%. Voor de exacte prijzen kun je terecht bij onze veelgestelde vragen.

U wordt gebeld door een van onze medewerkers.

Aanvraag

Je meldt je eenvoudig aan via het aanmeldformulier en wordt gebeld door een medewerker van Energie in Huis om alle gegevens over jouw woning zo compleet mogelijk te krijgen. Dit is nodig om jou een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. Je kunt Energie in Huis ook zelf direct bellen voor een persoonlijke intake op telefoonnummer 0251 727 023.

Met behulp van professionele software kijken we naar de mogelijkheden en besparing voor uw woning.

Persoonlijk aanbod

Met behulp van professionele software kijken we naar de mogelijkheden en besparing voor jouw woning. Wij gaan uit van 8 zonnepanelen. Dit gebeurt op afstand, hier hoef je dus niet voor thuis te blijven. Zodra we de mogelijkheden voor jouw woning in kaart hebben gebracht, ontvang je een vrijblijvend en persoonlijk aanbod.

Installeur tijdens het isntalleren van zonnepanelen.

Installatie

Nadat we jouw akkoord op het aanbod hebben ontvangen, belt onze installateur voor een afspraak. De installatie kan beginnen!

De installatie van zonnepanelen gebeurt binnen een dag. We werken met erkende installateurs die je huis weer netjes achterlaten. Je hebt hier dus verder geen omkijken naar. Het is wel belangrijk dat je thuis bent om de installateurs wegwijs te maken in jouw woning.

Genieten van de panelen op uw dak.

Genieten maar!

Je kunt nu genieten van jouw eigen zonnestroom!

Binnen een week na de installatie kun je direct via de app op je telefoon, computer of tablet zien hoeveel stroom jouw zonnepanelen opwekken.