De feestelijke opening van het project Zonnepanelen in Heemskerk was een groot succes! Sjoerd Hooftman, directeur Woonopmaat, en Niels Bartels, CEO Energie in Huis, plaatsten symbolisch een zonnepaneel tijdens de live installatie.

Bewoners waren blij verrast om te zien hoe snel een installatie gaat en hoe netjes de installateurs werken. ‘Het is helemaal niet zo’n gedoe’, was dan ook de reactie.

Woonopmaat wilt met dit project zoveel mogelijk huurders laten profiteren van zonne-energie. Het doel is om 2000 eengezinswoningen in 1,5 jaar tijd van zonnepanelen te voorzien in Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan Zee.

Sjoerd Hooftman: ‘’Duurzaamheid en betaalbaarheid komen heel mooi samen in dit project. Bewoners kunnen tegen een gering bedrag zonnepanelen huren waardoor de energierekening fors lager wordt. Hoe leuk is het als je je energiemeter op zonnige dagen terug ziet lopen.’’

Ruim 80 bewoners kwamen langs om vragen te stellen aan medewerkers van Energie in Huis en om zich aan te melden voor een vrijblijvend en persoonlijk aanbod. Bewoners reageerden zeer enthousiast op de energiebesparing en waren benieuwd naar de mogelijkheden.

Bent u ook enthousiast en wilt u weten wat u persoonlijk kunt besparen met zonnepanelen op uw dak? Meld u dan nu aan via de websiteof bel naar: 0251 727 023