• Woningscan

  Zo werkt het

  Na ontvangst van uw aanvraag bekijken we met professionele software de mogelijkheden voor uw woning. Als we meer informatie nodig hebben bellen we u op.

  Volgende stap

 • Financiering

  Vrijblijvend aanbod

  Zodra we de mogelijkheden voor uw woning in kaart hebben gebracht, ontvangt u een vrijblijvend aanbod. We zijn voor vragen 6 dagen per week bereikbaar.

  Lees verder

 • Installatie

  Installatie

  Nadat we uw akkoord op het aanbod hebben ontvangen, belt onze installateur voor een afspraak. De installatie kan beginnen!

  Lees verder

 • Genieten

  Genieten maar!

  U kunt nu genieten van uw eigen duurzame energie. Vanaf de eerste dag na installatie geniet u van eigen zonnestroom!

  Offerte aanvragen

Zonnepanelen huren

Voordeel en besparing

Afhankelijk van uw dak en uw situatie kunt u kiezen voor 6, 8, 10 of 12 zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaart u tot ca. €50,- per maand op uw energierekening. Voor het gebruik van de zonnepanelen betaalt u maandelijks een vast bedrag. Zo houdt u dus iedere maand geld over voor andere leuke dingen. Per jaar houdt u tot wel €420,- over!
De vergoeding voor de zonnepanelen wordt doorberekend in de servicekosten en bij de jaarlijkse huurverhoging (1 juli) geïndexeerd met 2%. Voor de exacte prijzen kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen.

Met financiering heeft u iedere maand een besparing.*) indicatieve illustratie, de precieze getallen vind je in je persoonlijk aanbod

Inmeten op afstand

Op afstand inspecteren wij of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. De nauwkeurigheid is zelfs groter dan het opmeten tijdens een schouw. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven.

Lucht- en straatfoto van woning

De dag van installatie

De installatie van de zonnepanelen neemt meestal niet meer dan een dag in beslag. Het is wel belangrijk dat u thuis bent om de installateurs wegwijs te maken in uw woning. De installateurs maken voor de start van de werkzaamheden afspraken met u over de kabels in uw woning.

Installatie van zonnepanelen

Zo werken zonnepanelen

Zonnepanelen produceren stroom zodra er zonlicht op valt. Hoe meer licht er op de panelen valt, hoe hoger de opbrengst. Een zonnepaneel produceert ook energie als het bewolkt is. In dat geval gebruikt een zonnepaneel indirect licht. De zonnepanelen geven de stroom door aan de omvormer. Een omvormer is een apparaat dat de stroom geschikt maakt om in huis te gebruiken. Uitgebreide en onafhankelijke informatie vindt u op de website van Milieu Centraal.

Filmpje over zonnepanelen van Milieu Centraal

Onze zonnepanelen

We plaatsen 6, 8, 10 of 12 zonnepanelen van Canadian Solar met een vermogen van 270 Wp per paneel, afhankelijk van uw situatie. Deze panelen zijn volledig zwart met een zwarte rand, zodat het er mooi uit ziet op uw dak.

Download specificaties

Canadian Solar CS6K 270 Wp

Onze omvormers

Onder elk zonnepaneel plaatsen wij een Enphase micro-omvormer. De micro-omvormer zet de gelijkstroom van het paneel om in wisselstroom die in uw woning te gebruiken is. Op uw computer, tablet, telefoon of op het scherm in uw meterkast bekijkt u de opbrengst van uw panelen

Enphase micro-omvormer